Veel tijd kwijt aan betalen van facturen?

U kunt met Exact Online gemakkelijk inkoopfacturen selecteren voor betaling en hier een betaalbestand voor aanmaken. Dit betaalbestand kunt u daarna importeren in uw online bankieren software waarna de betalingen daadwerkelijk worden voldaan.

Niet meer onnodig veel tijd kwijt zijn aan het klaar zetten van betalingen van inkoopfacturen. Alle gegevens staan al klaar in Exact Online. Door simpel de factuur te selecteren maakt Exact Online een batch bestand aan wat de bank gebruikt om betalingen van uw zakelijke rekening te doen.

Bij de Rabobank en ING worden deze bestanden automatisch doorgezet naar de bank. Nog makkelijker.

Selecteren van facturen met een betaaldatum in de toekomst is ook een mogelijkheid. In het batch bestand wordt automatisch de betaaldatum meegenomen. Dus niet te vroeg betalen maar zeker ook niet te laat. Uw crediteur zal hier heel blij mee zijn en zal in de toekomst graag met u blijven samenwerken.

Korting op facturen bij tijdige betalingen worden automatisch meegenomen indien er aan de voorwaarden wordt voldaan van de crediteur.

Na selectie van de factuur voor betaling wordt deze automatisch uit de lijst gehaald met nog te betalen facturen. Dus nooit meer een factuur dubbel betalen.

Ook betalingen vanaf verschillende zakelijke rekeningen kan in 1 batch worden doorgestuurd naar de bank. Bijvoorbeeld uw gewone betaalrekening en een betaling via de G-rekening.

Snelheid en accuratesse in het betalen van uw facturen. Uw administratie is snel ingericht voor het doen van betalingen via Exact Online.

Neem contact met ons op en wij geven u graag een demo en bespreken met u de mogelijkheden.

Posted in Nieuws.