Mandy

Dit is Mandy Timmer-Kraaijeveld. Ze is trots als ze de uitdagingen in een administratie met succes weet op te lossen. En ze zou wel eens met Jamie Oliver op vakantie willen om het geheim te ontdekken achter zijn succesvolle restaurants.

Leeftijd
27 jaar.

Rol binnen DVG 
Administratief Medewerkster

Wat is je beste eigenschap, volgens je collega's?  
Volgens mijn collega’s ben ik erg behulpzaam en gezellig.

Wat vind je het leukste onderdeel van jouw werk? 
Het leukste onderdeel vind ik het contact met de klanten en de verscheidenheid aan klanten die wij hebben. Geen enkele administratie is hetzelfde en dat maakt het werk divers en nooit saai.

Wat maakt je trots als je naar huis gaat eind van de dag? 
Soms zitten er echte uitdagingen in een administratie. Ik ben trots als ik dit dan heb weten op te lossen en daarmee een klant tevreden heb kunnen stellen.

Welk stripfiguur/actieheld is jou op het lijf geschreven?  
Ik moest even nadenken, maar ik denk toch Maya de Bij. Net als Maya ben ik een bezig bijtje, behulpzaam, vriendelijk en sociaal.

Wie zou je willen zijn of wat zou je nog willen doen, als alles mogelijk was? 
Ik zou nog graag een B&B willen openen in het zuiden van Italië. Een mooie ouderwetse boerderij met een eigen boomgaard met druivenranken, olijfbomen, lavendel en een moestuin. In mijn B&B wil ik het authentieke Italië laten zien waarin familie, lekker eten en  wijnen uit mijn eigen wijngaard, olijfolie van mijn eigen olijfbomen en andere mooie streekproducten centraal staan.

Met welke bekende persoon zou jij graag een week op vakantie willen? En waarom?  
Ik zou graag op vakantie willen met Jamie Oliver. Mijn kast staat thuis vol met zijn boeken en het lijkt mij heerlijk om de hele dag samen met hem de beste recepten uit te proberen en daarmee de heerlijkste gerechten te maken. Daarnaast kun je volgens mij goed met hem lachen en ik zou er graag achter komen wat het geheim is achter zijn succesvolle restaurants, zijn carrière als televisie chef en wie of wat zijn inspiratiebronnen zijn.