Dennis

Dit is Dennis Tifres. Is een harde werker en hij wordt blij als hij aan het eind van de dag zijn werkzaamheden netjes heeft afgerond. En een grapje af en toe moet kunnen! Lees meer over Dennis.

Leeftijd 
23 jaar.

Rol binnen DVG
Assistent Accountant.

Wat is je beste eigenschap, volgens je collega's?  
Volgens mijn collega’s heb ik een positieve instelling en weet ik voor een goede sfeer te zorgen. Af en toe een grapje, maar ik werk hard en heb mijn werk altijd af. Daarnaast vinden zij dat ik doorzettingsvermogen heb en niet snel opgeef. Naast de hierboven genoemde punten vinden zij dat ik niet houdt van stil zitten, graag leer en dit ook snel oppak.

Wat maakt je trots als je naar huis gaat eind van de dag?  
Als ik mijn werkzaamheden voor de dag af heb en alles goed heb afgesloten.

Welk stripfiguur/actieheld is jou op het lijf geschreven?  
Dennis The Menace. Ten eerste om de naam uiteraard en daarnaast keek ik er vroeger altijd naar. Hij houdt van een grapje en dat doe ik ook wel. Daarnaast ben ik altijd bereid om mensen te helpen.

Wie zou je willen zijn of wat zou je nog willen doen, als alles mogelijk was?
Als alles mogelijk zou zijn zou ik terug in de tijd gaan om nog een aantal mensen te ontmoeten.

Met welke bekende persoon zou jij graag een week op vakantie willen? En waarom?  
Ik zou graag met Anthony Joshua op vakantie willen. Het lijkt mij een toffe gast. Daarnaast zou ik het leuk vinden om met hem te gaan trainen.

Wat vind je het leukste onderdeel van jouw werk?  
Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat wij samen werken met een leuk team. Af en toe een dolletje, maar wanneer er hard gewerkt moet worden zet iedereen zijn schouders eronder. Daarnaast is niemand te beroerd om elkaar te helpen.