Daphne

Dit is Daphne Schuurman. Volgens haar collega's is ze een 'pietje precies'. Een geruststellende gedachte voor klanten! Ze zou graag nog eens een half jaar met een camper rondreizen. Leer Daphne een beetje beter kennen.

Leeftijd
38 jaar.

Rol binnen DVG
Salarisadministrateur.

Wat is je beste eigenschap, volgens je collega's?
Mijn beste eigenschap volgens mijn collega’s: een pietje precies, maar dat is ook precies wat er nodig is om salarisadministratie te kunnen doen. Verder een vrolijke en gezellig meid, waar je op kan rekenen.

Wat maakt je trots als je naar huis gaat eind van de dag?
Als mensen met lastige vraagstukken komen en die wij dan kunnen oplossen. Als wij ze echt kunnen ontzorgen. En als we dat allemaal binnen de te verwachten tijd doen, dan ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Wie zou je willen zijn of wat zou je nog willen doen, als alles mogelijk was?
Ik zou graag nog reizen, samen met mijn gezin. Ooit ben ik in Australië geweest samen met Peter (mijn man) en daar hebben we heerlijk een halfjaar in een auto rondgereden de hele kust langs. Zoiets zou ik graag nog een keer doen maar dan met een camper en dan een ander continent aandoen.

Met welke bekende persoon zou jij graag een week op vakantie willen? En waarom?
Een week vakantie hoef ik niet met een bekend persoon door te brengen, het liefst doe ik dat met mijn familie en vrienden.

Wat vind je het leukste onderdeel van jouw werk?
Daar vraag je me wat. Eigenlijk vind ik de diversiteit het leukste. Juist omdat we zoveel verschillende klanten hebben, met zoveel verschillen in personeel, in cao’s, in de kennis die sommige mensen wel of niet hebben. Al die verschillen bij elkaar en de diversiteit in contacten, dat maakt mijn werk zo interessant.