Salaris­administratie

Bij het voeren van een goede salarisadministratie rondom personeel komt veel kijken. Want naast alleen het overmaken van salaris zijn er nog een hoop andere administratieve zaken belangrijk. Niet alleen de juiste en tijdige betaling van het salaris, maar ook het regelen van pensioen, verzekering en ziekteverzuim zijn een belangrijk onderdeel. Kortom: alles wat hoort bij goed werkgeverschap.

Salarisadministratie bij De Vries Groep

Wij verwerken uw salarisadministratie met zeer veilige up to date software in de cloud. Hierdoor heeft u maar ook uw medewerker altijd toegang tot de gegevens. Salarisstroken worden automatisch naar uw medewerkers gestuurd. Dit alles om u te ontzorgen.

Salarisadministratie diensten van De Vries Groep:

  • Salarisadministratie
  • Pay-roll
  • Pensioenadministratie
  • Personeelsadministratie

Ook voeren wij payroll-activiteiten uit, maar dit doen wij uitsluitend voor onze administratieklanten. Een goede verstandsverhouding tussen opdrachtgever en werkgever is van cruciaal belang voor het functioneren van payroll-werknemers.

Per maand of per 4-weken verwerken wij uw mutaties en draaien de salarisstroken. Iedere maand ontvangt u een bericht van ons met de salarisstroken/betaalstaat/journaalpost en aangifte loonheffing, dienen wij de aangiften loonheffing voor u in bij de Belastingdienst. Aan het einde van het jaar ontvangt u voor iedere werknemer een jaaropgave. Op verzoek versturen wij de stroken rechtstreeks naar uw werknemer. Digitaal of op papier.

Salaris advies en pensioenadministratie

Bent u een ondernemer die gefocust is op het ondernemen en ervaart u “probleempjes” van werknemers als een last, dan is het raadzaam om iemand binnen uw bedrijf verantwoordelijk te maken voor bepaalde taken. De Vries Groep kan hierbij een nuttig adviesinstrument zijn.

De pensioenadministratie is inmiddels een hele administratie op zich geworden. Iedere pensioenverzekeraar werkt met een ander jaarloon en wil mutaties op een eigen manier aangeleverd krijgen. Uit ervaring weten wij dat als je vanaf dag 1 de juiste mutaties tijdig aanlevert, dat dan de pensioenadministratie synchroon kan meelopen met de salarisadministratie.