Onze partners

AL 25 JAAR FINANCIEEL PARTNER VOOR ONDERNEMERS

De Vries Groep doet meer dan alleen uw (financiële) administratie. Samen met onze partners bieden wij een breed pakket aan financiële diensten voor zowel ondernemer als particulier. Dit doen wij onafhankelijk en in uw belang. Hieronder vindt u een opsomming van onze partners:

'T FINANCIEEL SPECTRUM

De Hypotheekadviseur ‘t Financieel Spectrum is opgericht in 1993. Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een kantoor met regionale bekendheid. We begeleiden bij diverse financiële vraagstukken. Naast hypotheken kunnen we u ook voorzien van verzekeringen, lijfrente/pensioenen, kredieten en belastingaangiftes. We bieden één loket waar alle diensten aangeboden worden en daardoor kunnen we u volledig ‘ontzorgen’.

www.financieelspectrum.nl

DE HYPOTHEEKADVISEUR

De Hypotheekadviseur is opgericht in 1998. Vanaf het begin is de formule gericht op onafhankelijk financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen waarbij de klant centraal staat. De Hypotheekadviseur is een onafhankelijke organisatie, wij werken met bijna alle hypotheekverstrekkers. We adviseren en begeleiden u vanuit één van onze kantoren in het land. Uw persoonlijke adviseur is dus altijd dichtbij.

www.hypotheekadviseur.nl

DE KREDIETADVISEUR

De Kredietadviseur is dé onafhankelijke specialist in het afsluiten van nieuwe leningen en het oversluiten en voordeliger maken van bestaande leningen. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander helpen bij het voordeliger maken van uw huidige lening(en). Hiervoor werken wij met bijna alle kredietverstrekkers samen. We zijn altijd op de hoogte van de laatste regels en recente wijzigingen. Hierdoor kunt u veilig lenen met advies op maat, passend bij uw situatie en uw wensen.

www.kredietadviseur.nl

DE VERZEKERINGSADVISEUR

De Verzekeringsadviseur is een zusterorganisatie van franchiseorganisatie "De Hypotheekadviseur". Vanaf aanvang is de formule gericht op onafhankelijk financieel advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen waarbij de mens centraal staat. Verzekeringen maken een belangrijk onderdeel uit van het maandelijkse budget van u en zijn erg belangrijk voor het afdekken van risico's. Bij ons bent u Gewoon Goed Verzekerd!

www.deverzekeringsadviseur.nl

iMediators

iMediators is al 25 jaar een familiebedrijf. Dit heeft grote impact op de sfeer in ons bedrijf. Onze karakters verschillen en emoties stoppen we niet weg. Maar we zijn een hechte familie. Dat is de basis van ons bestaan. Onze mediators bemiddelen, begeleiden en zorgen ervoor dat beide partijen bij zowel zakelijke en persoonlijke conflicten aan het woord komen.

www.imediators.nl