Nieuwe software biedt meer inzicht in cijfers

Op het gebied van (administratie-)software zijn nogal wat ontwikkelingen. Wij zijn hier de laatste periode nog eens goed ingedoken om te kijken welke van deze ontwikkelingen relevant zijn voor u als klant van Administratie- en Adviesburo John de Vries. Er is gekozen voor software die niet alleen meer inzicht biedt in uw eigen administratie, maar ook handvatten voor de toekomst.

Cijfers uit het verleden, gebruiken voor de toekomst

Met  de nieuw aangeschafte software (Prognose van UNIT4) zijn wij inmiddels zo ver dat wij op een zeer goede wijze prognoses en budgetten op kunnen stellen voor uw onderneming. Op basis van de gegevens die uit uw eigen administratie komen, kunnen bijvoorbeeld de gegevens vanuit het verleden gebruikt worden om een reële prognose te doen voor de komende perioden of zelfs jaren. Hiermee kunt u uw administratieve gegevens gebruiken om sturingsinformatie voor uw onderneming te krijgen. Ook merken wij dat banken steeds vaker vragen naar deze budgetten en prognoses. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u!

Administratie- en Adviesburo John de Vries is volop in beweging en wij  kunnen steeds meer toegevoegde waarde aan uw bedrijf leveren. Heeft u suggesties hoe wij dit nog beter zouden kunnen doen, laat ons dit dan alstublieft weten, via dit formulier.

Heeft u vragen over Prognose of andere diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Posted in Nieuws.