De Vries Groep stelt zich voor

Aangenaam! Wij zijn het team van De Vries Groep. Als klant van Administratie- en Adviesburo John de Vries BV of Salaris- of Personeelsadministratie J. de Vries B.V heeft u vast wel eens met een van ons contact gehad. Omdat het team het laatste jaar flink is uitgebreid stellen wij ons graag nog eens aan u voor.

Team De Vries Groep

Team Administratie
Meer dan 20 jaar geleden heeft John de Vries Administratie- en Adviesburo John de Vries BV opgericht. Zijn broer Hans kwam het team al snel versterken. De diversiteit van de werkzaamheden in combinatie met het contact met ondernemers trokken hem erg aan. Zelfs nu nog, na 21 jaar.

Het jongste teamlid is Denise Strubbe. Zij werkt sinds 2011 bij De Vries Groep. Doordat zij de vrijheid heeft gekregen om te ontplooien is zij van secretarieel/administratief medewerkster doorgegroeid naar het verwerken van administraties, het doen van aangiftes omzetbelasting en het voorbereiden van jaarrekeningen. Denise werkt veel samen met Mandy Kraaijeveld. Dankzij haar hotelbranche achtergrond is het voor haar niet vreemd om de klant voorop te stellen. Erg handig als secretarieel en administratief medewerker. Mandy is de vriendelijke stem die u te horen krijgt wanneer u naar kantoor belt. Daarnaast doet zij ondersteunende administratieve werkzaamheden.

In totaal is het team dit jaar met 3 personen gegroeid. Naast Mandy zijn ook Regina de Rijk en Marcel Hansen begonnen bij De Vries Groep. Regina is geboren en getogen Tsjechische, maar inmiddels alweer ruim 18 jaar in Nederland. In Tsjechië heeft zij een economische opleiding gevolgd en zich later meer toegespitst op boekhouding. De laatste 6,5 jaar heeft zijn bij een klein administratiekantoor gewerkt. Nu versterkt zij ons team. Marcel Hansen is erbij gekomen om de directie te versterken. Na 12 jaar als zelfstandig financieel interim manager werkzaam geweest te zijn is hij nu partner bij De Vries Groep. Klik hier voor een nadere kennismaking met het team van administratie ›

Naast John en Marcel, zit ook Simone de Vries in de directie. Zij richt zich meer op de salarisadministratie.

Team Salaris administratie
In 1999 heeft Simone de salaristak als zelfstandige afdeling van Administratie- en Adviesburo John de Vries B.V. overgenomen. Dankzij haar juridische achtergrond, heeft zij zich verder ontwikkeld om de hele loonadministratie ook van de fiscale kant te kunnen beoordelen. Na lange tijd alleen gezeten te hebben is in 2010 Daphne Schuurman het team komen versterken. De stap van verzuimverzekeringen naar salaris administratie bleek geen gemakkelijke stap. Maar Daphne heeft de ruimte gekregen om zich te ontwikkelen en sindsdien vind ze haar werk nog leuker. Rita Degryse is er het laatst bijgekomen, in 2011. Aanvankelijk als vervanging tijdens de zwangerschap van Daphne, maar het beviel van beide kanten zo goed dat besloten is om de samenwerking voort te zetten.
Klik hier voor een nadere kennismaking met het team van salaris administratie ›

Totaaloplossing voor uw financiële administratie
U ziet, De Vries Groep biedt een totaal oplossing voor de gehele financiële administratie; administratieve ondersteuning, verzorging van de fiscale verplichtingen die daaruit voorkomen en advies. Nu heeft u ook een gezicht bij de collega’s.

Kom langs
Wilt u een keer persoonlijk de hand komen schudden, dan bent u van harte welkom. Belt u wel even van te voren voor het maken van een afspraak? Dan zorgen we dat de koffie klaar staat. We zijn bereikbaar via 0297 – 564 830.

 

 

Posted in Nieuws.