Welke maatregelen treffen wij op kantoor?

Update 18-03-2020  11.00 uur

Vanaf vandaag werken wij in twee teams volledig gescheiden van elkaar op kantoor. Dit om de continuïteit van onze service te waarborgen voor u als klant.

Alle afspraken met klanten worden niet meer live op kantoor gehouden. Zoveel mogelijk doen we de afspraken via Teams vergaderingen met de klanten en telefonisch.  Komt u aub niet langs om documenten af te geven. Ook hier kunnen virussen nog lang op leven. Dus voorkom aub contact.

Stuur alles digitaal aan ons door. Mocht u hulp hierbij nodig hebben neem dan even telefonisch contact op. Wij staan klaar voor u.

De Vries Groep volgt de ontwikkeling aangaande de gevolgen en de daarbij horende maatregelen aangaande het Coronavirus nauwlettend.

Gezien de laatste ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zullen de medewerkers van De Vries Groep u zo veel mogelijk ondersteunen vanaf verschillende locaties. Dit kan vanaf kantoor maar ook vanuit huis of andere werkplekken.

Conform de richtlijnen zijn de onderstaand genoemde preventieve maatregelen van kracht tot en met 6 april 2020.

Om continuïteit te waarborgen en de bereikbaarheid optimaal te houden hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Aanleveren van administraties bij voorkeur digitaal. Indien dit niet mogelijk is dan graag een afspraak maken met ons om de papieren administratie in ontvangst te nemen.
  • In geval van ziekte of lichte klachten blijven medewerkers thuis
  • Een groot deel van ons team werkt vanaf huis of andere werkplekken.
  • Afspraken met klanten worden uitgesteld of telefonisch of via de computer gevoerd.
  • Wij bezoeken geen congressen, beurzen of evenementen tot nader berichtgeving
  • Al onze reisactiviteiten hebben we uitgesteld

Omdat een deel van ons team of afstand werkt zijn zij tijdens kantooruren uiteraard bereikbaar via e-mail (voorkeur) of te bereiken via ons kantoornummer 0297 -564 830

Een beperkt aantal collega’s is op kantoor aanwezig zodat wij ook daar bereikbaar zijn en de werkzaamheden kunnen coördineren, zodat u zo weinig mogelijk merkt van deze maatregelen.