ADMINISTRATIE

Iedere onderneming in Nederland is verplicht een goede financiële administratie op te zetten. Uit deze administratie volgen de fiscale verplichtingen zoals de omzetbelasting en de jaarrekening. Het vanaf het begin goed opzetten van uw administratie is niet alleen verplicht, maar ook verstandig.

Zo heeft u namelijk op ieder moment inzicht hoe uw onderneming er financieel voorstaat. Als ondernemer kunt u goed onderbouwde beslissingen nemen. De Vries Groep adviseert, begeleidt en ondersteunt ondernemers al meer dan 25 jaar bij het doen van de administratie. Op zowel praktisch, management- en strategisch als niveau.

Administratie bij De Vries Groep

De Vries Groep is hét administratiekantoor in de regio Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer, De Kwakel, Hoofddorp, Hillegom en omstreken. We brengen orde in uw financiële administratie en bieden relevante ondernemersadviezen. En dankzij ons onlinesysteem houdt u zelf 24/7 inzicht.

Administratieve diensten van De Vries Groep:

  • Opzetten financiële administratie
  • Invoeren financiële administratie
  • Opstellen jaarrekening

Voor het invoeren en verwerken van de administratie maakt De Vries Groep gebruik van de betrouwbare systemen van Exact en Unit4. En omdat het doen van de administratie waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid is, hebben wij een online systeem waarmee u makkelijk de gegevens aan kunt leveren. Bankmutaties van de ING, Rabobank en ABN AMRO kunnen zelfs automatisch worden ingelezen.

Daarnaast ondersteunen we Snelstart en Accountview. De Vries Groep verzorgt dan de fiscale verwerking voor u.

Jaarrekening

Aan het eind van het jaar maken we de jaarrekening op. De ervaren en gecertificeerde medewerkers van De Vries Groep weten waar zij op moeten letten om deze goed in te dienen bij de Belastingdienst.

Ook is het een mooi moment om als ondernemer eens terug te kijken naar afgelopen jaar en belangrijker nog, te kijken naar het volgende jaar. Het team van De Vries Groep analyseert samen met u de huidige situatie en adviseert over toekomstige stappen. De cijfers worden onderdeel van het ondernemen!